top of page

Zvedání šťastných a kreativních dětí s dětským stolem a židlemi

Genetická kombinace hraje důležitou roli při zvyšování šťastných dětí, ale jako rodiče, oba můžete pomoci svým mladým lidem. Poskytnutí místa je jedním z hlavních kroků, které jim dávají šanci na sebeobjevení a rozvíjejí a rozvíjejí svou kreativitu. Začněte je tím, že jim dáte tyto rozkošné dětské stoly a židle, velké knižní ilustrace, pastelky a tuny papíru.

Trick nebo zachází

Ne, ještě to není Halloween, ale když jsou děti na warpath, nešťastní rodiče jsou vyzváni, aby si udrželi pohodě. Věk strašných dvojic je období, kdy se rodiče musí pozitivně vyrovnat. Místo toho, že je vyhrožujete příslovečným pásem, vykopněte hlouběji do svého sáčku triků a zacházíte, abyste jim dali zajímavé hádanky nebo pastelky, aby zbarvili ty zvířecí omalovánky. Nechte je pracovat na projektu na stolním stolem a židlemi s pestrými barvami.

Dvojleté děti milují své rodiče a starší sourozence a milují to, když mají nábytek a věci jejich velikosti. Dětský stůl a židle, postele, hračka na hračky, knihy a ozdoby hraček jim dávají pocit hrdosti, protože mají věci, které máma a taťka mají. S tím, co zaujmou jejich mysl, jsou záchvaty zapomenuty a vy můžete mít nějaké R & R před další epizodou své oblíbené televizní show.

Více: banaby.cz


  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon
FOLLOW ME
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
FEATURED POSTS
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
INSTAGRAM
ARCHIVE
bottom of page